Jeugdwerking

Jeugdtrainingen vatten opnieuw aan vanaf 3 september!!

 

Voor wie? Jeugd tussen 6 en 18 jaar

Waar? Sporthal KTA (Molenstraat 43, 8790 Waregem)

Wanneer? Zondagvoormiddag van 9u tot 10.30u (beginnende spelers) & van 10.30u tot 12u (gevorderde spelers)

 

Reeds meer dan 20 seizoenen beschikt de Waregemse badmintonclub over een jeugdteam dat onder leiding staat van onze gediplomeerde trainers Didier Marysse, David D’Heygers, Sören Lowie en Maxim Staelens.

Alle zondagen van 10u30 tot 12u kunnen geïnteresseerde jongeren van 7 tot 18 jaar eens de sfeer opsnuiven en de badmintonkneepjes leren. Voor de allerkleinsten (vanaf 6 jaar) is er de afdeling badmintonspeelplein, hierin worden er spelenderwijs enkele basistechnieken aangeleerd.

Geïnteresseerden kunnen materiaal ter plaatse gebruiken en 2x gratis proberen.

De jeugdspelers met enige ervaring kunnen eveneens deelnemen aan toernooien en interclubcompetitie van de Jeugdcup (geen verplichting). Wat betreft de voorbije seizoenen kan het jeugdteam terugblikken op een schitterend palmares door het behalen van meerdere toernooizeges en klassementstijgingen.

 

   groep 1    Groep 2

 

 

groep 3    groep 4

 

Natuurlijk staat niet alles in het teken van badminton. Ook wordt er jaarlijks een daguitstap georganiseerd (schaatsen, pretpark, skiën, zee, ...) voor alle jeugdleden.

Wenst u meer inlichtingen te bekomen betreffende de werking en de activiteitenkalender van de jeugdwerking, dan bent u altijd welkom op zondagvoormiddag in de sporthal vanaf 10u30 tot 12u. Voor meer info kan u terecht bij de trainers.